Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pierwsze chwile po kupnie konta.

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co należy wykonać po dostaniu konta od kogoś by być w 100% pewnym że konto jest już nasz i nikt nam go nie zabierze żadnym sposobem.

Dostałem przed chwilą na NE 30lvl za postać w innej grze i na razie zmieniłem email i hasło. Czy to wystarczy?

Opublikowano

No ale jeśli zmieniłeś maila, to ten typek musiał potwierdzić, więc RIOT powinno mu nie oddać tego konta :) Jeśli tak jest, to konto na 100% jest twoje.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

No to też trochę dziwne, ale ok. No to w takim razie, nie wiem czy może odzyskać i czy możesz być bezpieczny, dlatego najlepiej samemu wbić 30lv i mieć satysfakcję z tego poziomu oraz zakupionych i uzbieranych rzeczy :)

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Konto może odzyskać, jak? Pisze do supportu wiadomość o kradzieży konta, a RIOT każe mu potwierdzić, że to konto jest jego karząc mu wypełnić taki formularz:

Nazwa użytkownika (login którego używasz by zalogować się do gry): 
Nazwa przywoływacza (nazwa w grze): 
Serwer, na którym grasz (NA, EUW lub EUNE): 
Data utworzenia konta (miesiąc/rok): 
Adres email na którym zostało zarejestrowane konto: 
Lokalizacja, w której zarejestrowałe(a)ś konto (miasto, państwo): 
Adres IP, z którego udało ci się ostatnio zalogować do League of Legends (http://www.whatismyip.com/):
Kto jeszcze ma dostęp do twojego konta: 
Jak stałeś(-aś) się właścicielem tego konta:

Jeżeli wszystko się będzie zgadać to dostanie ten koleś e-mail, że hasło zostało zmienione i RIOT poda mu nowe hasło wraz ze zmienionym e-mialem na ten co był na początku.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Odzyskać konto on może w każdej chwili. Czy będziesz grał na nim miesiąc, rok, czy nawet dwa lata.

Jak to on założył konto to może je odzyskać w każdej sekundzie.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...